Kas ir A tipa spraudnis?
Kas ir A tipa spraudnis?

Video: Kas ir A tipa spraudnis?

Video: Kas ir A tipa spraudnis?
Video: The 10 Types Of Plugs 2024, Maijs
Anonim

The Tips Elektriskā ierīce spraudnis (vai plakanā asmens stiprinājums spraudnis ) ir nepamatots spraudnis ar divām plakanām paralēlām tapām. Lai gan amerikāņi un japāņi kontaktdakšas šķiet identiski, neitrālā tapa uz amerikāņu spraudnis ir platāks par dzīvu tapu, turpretim japāņiem spraudnis abas tapas ir vienāda izmēra.

Tādā veidā, kas ir B tipa spraudnis?

The B tips elektriskās spraudnis ir divas plakanas paralēlas tapas un apaļa zemējuma (vai zemējuma) tapa. Zemējuma tapa ir garāka par pārējām divām, tāpēc ierīce ir iezemēta pirms strāvas pievienošanas. Tāpat kā ar veids A kontaktdakšas , amerikāņu un japāņu versijas nedaudz atšķiras. B tipa spraudņi nominālā jauda ir 15 ampēri.

Turklāt, kuras valstis izmanto A tipa kontaktdakšas? A TIPS

  • A tips tiek izmantots, piemēram, Ziemeļamerikā un Centrālamerikā un Japānā. (
  • Šis II klases nezemētais spraudnis ar diviem plakaniem paralēliem zariem ir gandrīz standarts lielākajā daļā Ziemeļamerikas un Centrālamerikas.
  • A un B tipa spraudņiem ir divi plakani zari ar (bieži, bet ne vienmēr) caurumu gala tuvumā.

Kāda veida spraudnis tiek izmantots ASV?

Spraudņa veids A ir spraudnis kurai ir divas plakanas paralēlas tapas un spraudņa veids B ir spraudnis kam ir divas plakanas paralēlas tapas un zemējuma tapa. ASV darbojas ar 120V barošanas spriegumu un 60Hz.

Vai varu izmantot A tipa B tipa kontaktligzdu?

Lielākā daļa amerikāņu tirdzniecības vietu ir B tips , savukārt amerikāņu ierīcēm ir vai nu Tips A vai B spraudnis -ins. Tips A ierīces darbojas abās Tips A un B tirdzniecības vietas, bet B tips ierīces darbojas tikai B tips tirdzniecības vietas. B tips kontaktligzdas gandrīz vienmēr ir 110-127V.

Ieteicams: