Ko dara SSL TLS?
Ko dara SSL TLS?

Video: Ko dara SSL TLS?

Video: Ko dara SSL TLS?
Video: How to Enable SSL 3.0 in Chrome 2024, Maijs
Anonim

Secure Sockets Layer (SSL) un transporta slānis Drošība (TLS) ir kriptogrāfijas drošību protokoli. Tos izmanto, lai pārliecinātos, ka tīkla komunikācija ir droša. Viņu galvenie mērķi ir nodrošināt datu integritāti un saziņas privātumu.

Ziniet arī, kas ir SSL un TLS un kā tas darbojas?

Transporta slāņa drošība ( TLS ) ir protokola pēctecis SSL . TLS ir uzlabota versija SSL . Tas darbojas apmēram tādā pašā veidā kā SSL , izmantojot šifrēšanu, lai aizsargātu datu un informācijas pārsūtīšanu. Lai gan šie divi termini nozarē bieži tiek lietoti aizvietojami SSL joprojām tiek plaši izmantots.

Turklāt, vai SSL un TLS ir viens un tas pats? SSL attiecas uz Secure Sockets Layer, turpretim TLS attiecas uz transporta slāņa drošību. Būtībā tie ir viens un tas tas pats , bet pavisam savādāk. Cik abi ir līdzīgi? SSL un TLS ir kriptogrāfijas protokoli, kas autentificē datu pārsūtīšanu starp serveriem, sistēmām, lietojumprogrammām un lietotājiem.

Jautājums ir arī par to, kam tiek izmantoti SSL un TLS?

Transporta slāņa drošība ( TLS ), un tā nu jau novecojušais priekštecis Secure Sockets Layer ( SSL ), ir kriptogrāfijas protokoli, kas izstrādāti, lai nodrošinātu sakaru drošību datortīklā.

Kurš ir labāks SSL vai TLS?

Pārsteidzoši, ka nav daudz. Lielākā daļa no mums ir pazīstami ar SSL (Secure Socket Layer), bet ne TLS (Transport Layer Security), tomēr tie abi ir protokoli, ko izmanto datu drošai sūtīšanai tiešsaistē. SSL ir vecāks par TLS , bet viss SSL sertifikāti var izmantot abus SSL un TLS šifrēšana.

Ieteicams: