Kādi ir derīgi Java mainīgo nosaukumi?
Kādi ir derīgi Java mainīgo nosaukumi?

Video: Kādi ir derīgi Java mainīgo nosaukumi?

Video: Kādi ir derīgi Java mainīgo nosaukumi?
Video: Breaking Java With A Variable Name - #shorts 2024, Maijs
Anonim

Visi mainīgo nosaukumus jāsākas ar alfabēta burtu, pasvītrojumu vai (_) vai dolāra zīmi ($). Vienošanās ir vienmēr izmantot alfabēta burtu. Dolāra zīme un pasvītra nav ieteicama. Pēc pirmā sākuma burta, mainīgo nosaukumus var saturēt arī burtus un ciparus no 0 līdz 9.

Kādi tad ir derīgi mainīgo nosaukumi?

A derīgs mainīgā nosaukums sākas ar burtu un satur ne vairāk kā namelongthmax rakstzīmes . Derīgi mainīgo nosaukumi var ietvert burtus, ciparus un pasvītrojumus.

Pēc tam rodas jautājums, kādi ir Java juridiskie mainīgo nosaukumi? Kādi ir java juridiskie mainīgo nosaukumi. Mainīgo nosaukumos ir reģistrjutīgs. Mainīgā lieluma nosaukums var būt jebkurš juridiskais identifikators - neierobežota garuma burti un cipari, kas sākas ar burtu, dolāra zīme “$” vai pasvītra raksturs ““.

Turklāt ko nevar izmantot Java mainīgā nosaukumam?

Atslēgvārdi ir iepriekš definēti, rezervēti vārdi lietots iekšā Java programmēšana, kam kompilatoram ir īpaša nozīme. Tu nevar izmantojiet tādus atslēgvārdus kā int, for, class utt mainīgais nosaukums (vai identifikatorus), jo tie ir daļa no Java programmēšanas valodas sintakse.

Kas ir nederīgi mainīgo nosaukumi?

Tālāk ir sniegti piemēri derīgi mainīgo nosaukumi : vecums, dzimums, x25, vecums_hh_head. Tālāk ir sniegti piemēri nederīgi mainīgo nosaukumi : vecums_ (beidzas ar pasvītrojumu);

Mainīgais nosaukums ir vārds, kas sastāv tikai no šādiem elementiem:

  • angļu burti A.. Z un a.. z;
  • Cipari 0…
  • pasvītra rakstzīme “_”.

Ieteicams: